onsdag 14 juni 2023

Metallika vecka 23 och info sommaren

Hej alla föräldrar!

Lite info:

Snart är det dags för sommarledighet🌞. Sommar-sammanslagning är på Rönneholms förskola och vi kommer befinna oss i orange kluster som vanligt. Vi kommer att ha en annan förskola hos oss också men på en annan avdelning. Sammanslagningen kommer att vara mellan veckorna 27-32. Ni som går på semester under dessa veckor, vill vi be ta hem allt som finns på barnens hyllor, för att lämna plats till de andra barnen. Det kan vara bra att ta med en egen vattenflaska till era barn som är namnade, för att ha dom lättillgängligt både ute på gården men också under utflykter vi kommer att göra. 

Förra veckan:

Under förra veckan passade vi på att vara ute så mycket som möjligt i det fina vädret. Vi tog bland annat ut målar-staffliet på gården där hela orange kluster blev erbjuden att måla med vattenfärg. 



Vi har fått en ny inskolning på Metallika och vi har välkomnat henne. Vi har varit i rörelserummet och introducerade det för det nya barnet, där vi hade olika rörelse-sånger, utforskade rutschkanan och rockringar. 
                



Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...