fredag 8 juni 2018

Droppen utvärderar tillsammans med barnen

Nu närmar vi oss terminsavslut och förra veckan hade personalen på Droppen utvärdering. Denna och kommande vecka ägnar vi åt utvärdering tillsammans med barnen. Vi kommer att skapa tillfällen för barnreflektioner i små grupper och i vissa fall en och en, för att barnen på bästa sätt ska få möjlighet till delaktighet och inflytande över deras kommande tid på förskolan.




Några barn har redan gått på sommarledighet, och fler gör det nästa vecka. Vi ber er att tömma era barns båda hyllor, då vi behöver skapa plats för de barn som ska vara här på sommarsammanslagningen.




Parallellt med barnutvärderingarna arbetar vi vidare med vårt projekt och sista spåret, där vi just nu gör vårt bästa för att skapa en kreativ sopbil av vår kub. Finns det någon som möjligtvis har en ratt att skänka oss, så tar vi tacksamt emot den.


Nästa vecka har Droppen planering inför höstterminen både på måndag och tisdag eftermiddag. Barnen som är kvar kommer att få vara på andra avdelningar dessa dagar. Vi skriver på vita tavlan i hallen var ni kan hämta och vilken avdelning som ansvarar för barnen den aktuella dagen.


Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...