måndag 27 augusti 2018

Information från förskolechefen om vad som händer på Rönneholms förskola just nu.


Vad händer på Rönneholms förskola?                                                   180827

Hej alla vårdnadshavare.
Jag vill börja med att hälsa alla välkomna tillbaks efter en förhoppningsvis skön och avkopplande sommar. Sol och värme har vi inte saknat, så det ger hopp om att vi ska stå väl rustade för att möta hösten och vintern.

Som flera av er säkerligen redan fått information om så slutar biträdande förskolechef Jane Arildsson sin tjänst hos oss den 14/9 2018. Ny biträdande är rekryterad och heter Marlene Meltberg. Marlene börjar sin tjänst hos oss den 10/9 2018. Under en övergångsperiod kommer biträdande förskolechefer Anette Åkesson och Linda Åkesson att stötta upp.

Susanne Derborn, förskollärare på Pärlan har beslutat sig för att gå vidare. Susanne slutar den 14/10 2018. Vi har påbörjat rekrytering av ny förskollärare.

Flera av er har säkert noterat att det satts upp ett byggstaket på baksidan av förskolan. Anledningen är att rivning av Bladins gamla grundskola ska påbörjas, preliminärt inom en månad. En viss störning kommer det att vara periodvis, men vi arbetar tillsammans med projektansvarig för att eliminera störning i så stor utsträckning som möjligt. Vi kommer att uppdatera er fortlöpande när vi får mer information.


Med vänliga hälsningar
Lars Norlin
Förskolechef.

Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...