tisdag 18 september 2018

Information kring rivningen


                                                                                                             180918


Hej                                           
Här kommer en uppdatering kring rivningen av gamla Bladins. Rivningsarbetet är nu påbörjat med rivningen av gymnastikalen.

Inför rivningen av övriga byggnader så kommer Rönneholms förskola att behöva hålla stängt under en dag. Detta för att strömmen behöver kopplas bort från de byggnader som ska rivas och kopplas om så att förskolans strömförsörjning kan säkras på Rönneholms förskola. Samtal pågår just nu med rivningsfirman och Eon för att kunna fastställa datum för omkoppling av strömmen. Förskolans ledning arbetar med att hitta en bra lösning för hur vi på smidigast möjliga sätt hanterar situationen.

Ett förslag är att vi flyttar förskolans verksamhetsutvecklingsdag den 26/11 till det datum då strömmen kan kopplas om (en fredag i mitten eller slutet av oktober). Vår förhoppning är att detta ska kunna fungera för er, trots kort varsel. Givetvis kommer vi att ordna tillsyn på andra förskolor för de barn som absolut inte kan vara lediga.

Vi hoppas att detta inte ställer till allt för stora besvär för er vårdnadshavare och att ni har en förståelse för att planerna ändrats på grund av bygget.

Ledningsgruppen återkommer med mer information så fort det är klargjort hur vi gör.



Med vänliga hälsningar
Lars Norlin
Förskolechef
0703-678611

Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...