fredag 26 augusti 2022

STUBBEN info till vårdnadshavare

Hej alla Vårdnadshavare!

Första veckan är snart till enda på stubben och vi har haft en superrolig start!

Barnen har fått lära känna lokalerna och leksakerna. Vi har målat i ateljén och haft rörelse i rörelserummet. En del av barnen har visat upp sina bostäder från utsidan, den resan fortsätter nästa vecka. Vi har även påbörjat högläsning i grupp.

Om ni inte redan sett det så bloggar vi så ofta vi har möjlighet, helst 4-5 inlägg/vecka. Detta är för att vi inte träffar er. Vår utmaning är att få ut information till er så vi ber er att gå in på bloggen ofta. Det finns översättningsfunktion på höger sida till många språk för er som behöver. Ni har vårat nummer, om inte så skriver vi det här nere, ring (9-15) eller smsa (hela dagen) oss om ni har frågor eller funderingar.

Angående våra klädvagnar; Det har inkommit många frågor och tankar om våra vagnar.

Vi har endast två vagnar, till tre kluster på olika våningar. Vi hämtar barn på 6 hemvister vilket betyder att i nuläget kan vi inte lämna vagnar i alla kluster. En vagn finns i grönt på andra våningen, den andra lämnar vi i violett ingång. Era barns ytterkläder finns på vagnarna och extrakläder finns i blåa lådor uppe vid stubben. De ytterkläder / skor vi hämtar med barnet på morgonen återlämnas på eftermiddagen. Övriga kläder finns att hämta på vagn/låda. Glöm inte att namna kläder! Leksaker, nallar etc önskar vi lämnas hemma. Det finns risker att det försvinner eller går sönder. Vi har material på förskolan.

Vi har beställt en vagn till men leveranstiden vet vi inte. Vi ber er ha överseende med detta.

Vi finns här för er och era barn så hör av er till oss om ni undrar något.

Hälsningar Jessica, Carolina och Emma

STUBBEN telefonnummer 0702464675

Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...