fredag 5 augusti 2022

Vecka 31 Blått kluster

Under vecka 31 har vissa ordinarie personal kommit tillbaka efter sin semester. 

Det blev olika aktiviteter som barnen gjorde under denna vecka. Vi var mest ute men lekte också inne när man kunde inte vistas ute på grund av värme. Barnen byggt mycket med byggmaterial, lekt med djuren, cyklat på gården och gungat samt lekt i sandlådan. Var i rörelserummet där vi hade dansworkshop. Det var en manlig pedagog som visade barnen på olika steg och barnen har försökt göra efter. Vissa barn har dansat efter takt med sina egna rörelser och vissa var jätteglada att pröva något nytt. 

Vissa barn från det blåa klustret följde med barnen från det gula klustret på utflykt till Tekniska muséet. Där var de hela dagen och kom tillbaka innan mellanmålet. De tittade på olika bilar, båtar och ubåten.

Fredagsmorgon efter frukosten var vi ute på stora loftet och sprang fram och tillbaka. Vi kallade den för Olympiska spel, eftersom både barn och vuxna sprang. Sedan var vi i rörelserummet och hade rörelsesånger. 

Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...