fredag 10 juni 2022

Farao V.23

 

Tisdag: var vi ute hela dagen och lekte ute, det var fint väder ute och barnen hade mycket spring i benen.

Onsdag: Var hela klustret ute vi hade olika stationer. läsning, Konstruktion, skapande och rörelse. Det bjöds på frukt ute i det vackra vädret.

Torsdag: Gick hela klustret ut och hade frilek. På gården såg vi fiskmåsar som vakade över sina ungar och barnen tyckte det var intressant att titta på de små fiskmåsungarna. Vi diskuerade tillsammans varför fiskmåsarna vakar över sina ”bebisar”. Vi såg en massa kaninhål och massa kaniner som sprang runt. Det tyckte barnen var intressant och roligt, vi räknade också antal kaninhål vi såg ute på gården. Innan lunch hade vi samling där vi räknade på olika språk. Barnen fick lära sig att räkna på spanska och tyckte att det var roligt.

Fredag:  Idag övade vi på färgerna under samlingen. Efter samlingen gick en grupp iväg till biblioteket och hade högläsning. Innan lunch hade en grupp skapande och en grupp hade gympa och fick dansa loss och hade en kort stund yoga.






Vi önskar er en trevlig helg 

Hälsningar 

personalen på Farao

Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...