tisdag 25 april 2023

Till dig med barn på Violett kluster

Nu under våren kommer vi att börja med överinskolningar av de barnen som ska flytta upp, för att ges möjlighet att lära känna mötande personal och barn. Ni kommer att få information av respektive hemvist när det är aktuellt för ert barn.

Under varje vår behöver vi utifrån antal barn i respektive årskull se över vilka barn, förutom de blivande 5 åringar vi har i huset, samt att se vilka av de blivande 4 åringarna vi kommer att flytta upp. Eftersom årskullarnas storlek varierar från år till år, påverkar det vår inre organisation. Vi arbetar ständigt med att hålla nere barngruppsstorlekarna och utifrån detta har vi valt att till hösten enbart flytta upp samtliga 5 åringar och de 4 åringar som är födda i januari och februari. De resterande 4 åringar kommer att stanna kvar i respektive kluster.

Bemanning i violett kluster

Pappis

Amela, Inga och Nela är på Pappis

Nova-Kras

Nina, Carolina, Alexander, Marie-louise, Veronica och Daniela är på Nova-Kras

Batman

Olivera, Hamide, Carolina och Amal är på Batman

Kontakt med förskolan

Mellan kl 715-1630 når ni respektive hemvist på respektive hemvisttelefon eller temupus appen. Från och med den 2 maj är det Flammans telefon 0733-881868, som ni når förskolan på mellan kl 615-715 samt 1630-1730.

 

 

 

Hälsningar

Anette Åkesson                                                       Alexandra Dyrfors

Bitr rektor                                                                  Bit rektor

Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...