fredag 10 mars 2023

V 10 Spännande vecka

 Hej Vårdnadshavare!

V10 fick några barn vara inne på Prassel för att få en inblick på bilderna som vi hade tagit på vår senaste utflykt, nämligen på Rönneholms parken där vi skulle leta efter vårtecken. Vi projekterade dessa på väggen och pratade lite omkring de.

Dagen därpå var det dags för utflykt igen då vi skulle utforska vidare men då hade vädret ändrats "snö" då passade barnen på att göra snöänglar i parken mitt emot en stor gräsmatta, där barnen la märke till ett stort träd som man kunde klättra!! (fast trädet var lite "halt, blöt" gick det att klättra upp, en mycket spännande träd! Vi hade även snöbolls krig :-) 

Under veckan har vi även erbjudit barnen att vara på bygg och konstruktion där vi samarbetar att bygga med stora klossar, ett samarbete som man måste tänka på att hjälpas åt, turas om, vänta på sin tur osv. och slutligen har vi jobbat lite med finmotorik, limma, klistra, pärla.


Vi vill även berätta att äntligen har vi fått Appen TEMPUS HEMMA där ni kan gå in och lägga in närvaro, frånvaro, se dokumentation, boka samtal med oss pedagoger, så gå gärna in och titta lite på vad/hur man gör? 

Obs: Dokumentationen kommer att börja snart också, men vi väntar fortfarande på att lämna ut ett intyg som ska godkännas av er för att få dokumentera bilder med barnen. så fort vi får detta dokument från ledningen sätter vi igång.

Här nedan lägger vi lite bilder på lite av varje.






Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...