torsdag 10 juni 2021

Zonindelning på gården

 



Vi vill här informera er vårdnadshavare om det arbete med zoner som vi nu har börjat med på gården för att vi ska ha tillsyn över hela gården och på de platser som personalen tillsammans har sett som riskzoner.

Alla kluster har fått sitta och diskutera såväl våra inne-miljöer som vår gård för att se var det är extra viktigt att vi har tillsyn. Barnen har också gått trygghetsvandringar med personalen på hemvisten för att vi ska fånga barnens tankar om var det känns bra och var det känns mindre bra.

Utifrån detta har vi delat in gården i 5 zoner där varje kluster har ansvar för tillsynen i en zon. Då är det en personal från klustret som har den övergripande tillsynen i zonen, en personal i klustret ansvarar för en station i zonen och övrig personal i klustret rör sig på gården.

Det här systemet kommer vi utvärdera efter sommaren. Eftersom gården blir större behöver vi också göra om de olika zonerna efter sommaren.

Har ni frågor kring detta system så kan ni prata med personalen på ert barns hemvist eller kontakta någon av förste förskollärarna.

Daniel Nyström

Tel. 073-852 49 98

daniel.nystrom@malmo.se


Lotta Jordy Hofmann

Tel. 072-358 21 01

charlotte.hofmann@malmo.se


Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...