tisdag 28 februari 2023

Prassel v9

 


Hej kära vårdnadshavare och läsare!

Obs: Onsdag den 1 mars 2023 är Förskolan STÄNGD vi ska ha utbildning!!!

Denna veckan kommer vi fortsätta arbeta med vår projekt "undersöka våren" Vad händer nu när våren kommer? vad ser vi ute i vår närmiljö? och då tänkte vi...varför inte se vad vår lekplats i Rönneholms förskolan erbjuder oss? vilka blommor kommer upp? vilka djur ser vi?

Igår Måndag var vi ute på vår stora gård och spanade efter vår tecken? tillsammans med barnen märkte vi att det fortfarande var IS ute på några ställen, någon barn sa: ....titta det är IS...De andra barnen satte sig ner och började smaka på isen :-) sen gick vi vidare och letade efter blommor, växter eller djur, ett barn nämnde -titta där finns en Nyckelpiga!...nu gömde den sig :-) så vi fortsätter att spana efter vårtecken under veckan. 

Idag tisdag ska vi åka iväg på utflykt i vår närmaste Rönneholmsparken med våra älskade bussvagnar, så det blir spännande att se vad vi kommer att hitta!!!









Vi vill påminna föräldrar att imorgon ONSDAG 1 mars är förskolan STÄNGT vi kommer att ha utbildning. Men vi välkomnar barnen på torsdag Igen!!


Titta så många blommor vi har hittat ute idag på Rönneholmsparken!!

Vi hade en underbar DAG på utflykten idag tisdag, Vi hittade massor med vårtecken med Sol, blommor i olika färger och  sist men inte minst känslan av att våren kändes i kroppen. Efter att ha letat efter vårtecken gick vi till Rönneholms lekplatsen! 





Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...