tisdag 1 november 2022

Pappis

 

Föra veckan reflekterade vi med barnen om deras rättigheter och trivsel på avdelningen.  Hur kan barnen påverka verksamhet och  vad kan  de bestämma här. Vi partade om  att  barnens rättigheter  finns i barnkonvention.

 

 För barnen var roligt  att måla med kullor tillsamman på ett pappersblad och klippa ut ett spindelnät. Det var en bra sammarbetesövning.I  torsdags firade barnen   Nalles dag . Barnen presenterade sina mjuka leksaker, sjöng och dansade  sen  de fick  leka med nallar resten av dagen. Barnen bakade nallebullar och åt till lunch.




Det var mycket prat om Halloween traditioner och barnen vill gärna skapa olika figurer samt pynta på avdelningen.  I deras skapande kom mycket tankar och fantasi.


 I fredags firade vi halloween  med olika stationer: känselådor, disco, pyssel hörna, bloddryck….Barnen sa att det var kul, roligt och  ett barn  sagt att det var inte så läskigt.

 








 

 


Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...