fredag 26 november 2021

Pantomen

 

Vecka 47

 

Den här veckan började vi arbeta med vårt projekt min värld. Projektet kommer handla om det som finn i barnens värld. En del av projektet är att barnen får lov att visa oss var dom bor någonstans, detta kommer vi göra genom att antigen gå på en promenad eller cykla.

 

Vi vill gärna att ni tar med bilder på viktiga personer som finns i barnens närhet. Med hjälp av bilderna kommer vi skapa ett collage. Collaget kommer funka som ett bildstöd till barnen när de vill berätta något om de som finns i deras närhet.

 

I måndags gick vi på utflykt för att se var två av barnen bor. Barnen tyckte det var spännande att vara ute på promenaden vi såg många olika saker bland annat sopbilar och en massa hundar.

 

I onsdags började några av barnen måla på mjölkkartonger som de kommer skapa egna figurer av.

 


Lpfö 2018

• skapa förutsättningar för barnen att lära känna sin närmiljö och de samhällsfunktioner som har betydelse för det dagliga livet samt att ta del av det lokala kulturlivet.

Språkliga undervisningar

SPRÅKLIGA UNDERVISNINGAR Vi har kommit en bit in i boken, Spionkatterna där vi lyfter olika ord som kan vara svåra men vi öppnar även upp ...